NetAlly Link-Live? felhőszolgáltatás

Mérési eredmények tárolása, feldolgozása, dokumentálása központilag, hatékony csapatmunka támogatás

A Link-Live felhőszolgáltatás egységes rendszerként kiterjeszti a NetAlly kézi hálózati mérőműszerek képességeit, megkönnyíti az eredmények tárolását, elemzését, dokumentálását, továbbá az eszközök menedzsmentjét. Miután a műszer csatlakozott a Link-Live felhőszolgáltatáshoz a teszt eredmények automatikusan feltöltődnek a projekt számára létrehozott konténerbe, lehetővé válik azok feldolgozása minden résztvevő számára. Itt tárolhatók és megoszthatók a mérési profilok, az eredmények kiegészíthetők a projekthez tartozó fájlokkal, képernyőképekkel, megjegyzésekkel. Emellett a Gold Supporttal rendelkező ügyfelek további képességet vehetnek igénybe, illetve hozzáférhetnek a firmware frissítésekhez.

Link-live prospektus (PDF, magyar)


NetAlly termékek (PDF, angol)

Legfontosabb jellemzői
 • Vezetékes és vezeték nélküli mérési eredmények tárolása, feldolgozása
 • Eredmények továbbítása emailben
 • Észlelt hibák súlyosságának osztályozása
 • Hálózati leltár és topológia
 • Mérőműszerek és mérési konfigurációk menedzsmentje
 • Android alkalmazások tárolása, telepítése a műszerekre
 • Együttműködés projekt résztvevői között
 • Biztonságos hitelesítés és adatelérés böngészőből
Link-Live újdonságok

A Link-Live folyamatosan bővül, új képsségek jelennek meg. A legutóbbi frissítés az alábbi újdonságokat hozta. Kérdéseikkel kereshetik vállalati hálózatokért felelős munkatársainkat, vagy felvehetik a kapcsolatot közvetlenül a gyártó technikai támogató csapatával.

Link-Live v5.11 újdonságai

 • Megmutatja a Discovery snapshotok közti eltérést
 • LANBERT mérési eredmények megjelenítése
 • Bluetooth hőtérkép az AirMapperben
 • Templatek a Discovery analízishez
 • Megjegyzés Hozzáadás/Törlés/Módosítás a térképen a View Survey-ben
 • QBSS (QoS Basic Set Service) és Tx Power információk a BSSID táblázatban és Analysis funkcióban
 • További táblázat nézetek: oszlopok mozgatása, rendezése, kitűzők, riportolás, szűrés, átméretezés
 • Különböző nézetek a Survey riportokhoz
 • Pdf fájl előnézet az Uploaded Files alatt
 • Javított csomópont elhelyezés a Visio fájlban
 • Feltöltött fájlok megkülönböztetése duplikált nevek esetében
 • Javított 2FA (Two-Factor Authentication) setup
Mérési eredmények

Amennyiben a műszerben engedélyezve van a Link-Live elérés, a műszer a kommenttel és címkével ellátott mérés eredményét automatikusan feltölti a Link-Live felhőszolgáltatásba és az a dashboard felületen megjelenik. A Link-Live egyben minősíti is az eredményt, így könnyen azonosítható a hiba. A dashboard lehetővé teszi az eredmény további vizsgálatát, dokumentálását, leválogatását vagy éppen exportját.

Értesítések emailben

A NetAlly kézi hálózati műszerekkel végzett AutoTest mérések eredményeit a Link-Live elküldi emailben a projekt résztvevőinek, akik a postafiókjukba érkezett értesítéseket kommentelhetik, képeket fűzhetnek azokhoz. A Link-Live a kommenteket, képeket csatolja az eredményekhez, ezzel növelve a feladatok hatékonyabb elvégzését, a problémák gyorsabb feldolgozását, az eredmények elemzését, feldolgozását

Hálózati leltár és topológia

A Link-Live folyamatosan bővülő szolgáltatásai között említhető a hálózati eszközleltár és azok kapcsolatainak grafikus megjelenítése. Az EtherScope nXG vagy LinkRunner 10G műszerekkel végzett hálózatfelderítés eredményéből topológiát készít, amely könnyen testreszabható, illetve exportálható Visio formátumba.

Eszköz és konfiguráció menedzsment

A NetAlly kézi hálózati műszerek nyilvántartása, szoftvereknek naprakészen tartása része a Link-Live felhőszolgáltatásnak. Támogatja a mérési profilok készítését, azok megosztását a műszerek közt.

Android alkalmazások

A hálózat üzemeltetés számos esetben megkívánja az okostelefonokon is megszokott alkalmazások használatát. A NetAlly Android platformra épülő kézi hálózati műszerei számára a Link-Live egy alkalmazás tárolót biztosít több száz alkalmazással, amelyek bármikor letölthetők, telepíthetők a műszerekre az adott feladathoz. A tároló támogatja a saját alkalmazások használatát.

Együttműködés

A NetAlly kézi hálózati műszerek projektekhez, szervezetekhez rendelhetők a Link-Live felhőszolgáltatásban. Így az adott feladattal kapcsolatos eredmények, adatok, fájlok strukturált módon kerülnek tárolásra, ami megkönnyíti azok elérését, feldolgozását és megosztását a projektben résztvevő személyekkel, illetve az adott szervezetthez tartozó munkatársakkal.

Webes hozzáférés

A Link-Live felhőszolgáltatás webes felületen érhető el, az adatok és maga az adattovábbítás is titkosított. A szolgáltatáshoz kizárólag autentikus módon lehet hozzáférni, amit meg kell előznie egy regisztrációnak. Számos böngésző támogatott, így például Chrome, Firefox, Safari, Edge, IE. NetAlly a Chrome böngészőt javasolja használni.

Kapcsolódó anyagok

Kapcsolódó szakmai cikkek

Megjelent a NetAlly EtherScope? nXG v1.5 firmware

Megjelent a NetAlly EtherScope? nXG v1.5 firmware

Megjelent a v1.5 firmware a NetAlly EtherScope? nXG hordozható hálózati szakértőhöz, amely a következő újdonságokat tartalmazza. Bluetooth/BLE site survey az AirMapperben Az EtherScope nXG AirMapper site survey alkalmazás új funkcióval bővült. A site survey során a...

bővebben
Ha hasznosnak találod az oldalt, oszd meg másokkal is