Szakmai blog

Tömören a sodrott UTP kábelekről

Tömören a sodrott UTP kábelekről

A csavart érpáras UTP kábelek kiválasztásakor gyakran találkozunk a sodrott és a tömör vagy fali megnevezésekkel. Szakmai cikkünk abban próbál segíteni, hogy melyiket és mikor válasszuk. Rengeteg szempont van a kiválasztáshoz, beleértve a szabványokat, a felhasználási...

TestFlow, tes(z)tközelben

TestFlow, tes(z)tközelben

A szakképzett munkaerőhiány, az egyre növekvő optikai hálózatok száma és hossza, ezzel aztán az egyre növekvő mérési jegyzőkönyvek ismert jelenségek a mai piaci környezetet tekintve. Ha szeretnénk túlélni a piacon, jobbak lenni mint mások, elkerülni a gazdasági válság...

A Wi-Fi site survey hét szabálya

A Wi-Fi site survey hét szabálya

https://youtu.be/e4skEZDk0kE Egy helyszíni Wi-Fi felmérés során az adatgyűjtés egyszerű folyamat, de néhány észszerű szabályt érdemes betartani. Ezeket a szabályokat sok-sok felmérés tapasztalatai alapján hálózati mérnökök...

Nem poén, ha nincs PoE-m!

Nem poén, ha nincs PoE-m!

A PoE technológia alkalmazása töretlen sikereknek örvend az elmúlt években. Ma már alig találni olyan strukturált hálózatot, amiben ne lennének távtáplált eszközök. Korábbi szakmai cikkeinkben többször boncolgattuk ezt a témát, hiszen írtunk már a telepítésről, a...

Impulzusszélesség és holtzóna kéz a kézben

Impulzusszélesség és holtzóna kéz a kézben

Az OTDR mérés előkészítése és paraméterezése során fő szempont a holtzónák hosszának minimálisra csökkentése a maximális számú esemény felfedése érdekében. Általánosságban elmondható, hogy ez egyetlen módon, a legkisebb impulzusszélesség kiválasztásával érhető el....

Regisztráljon hírlevelünkre, hogy az új bejegyzésekről azonnal értesüljön

Bejegyzés kategóriák

Ha hasznosnak találod az oldalt, oszd meg másokkal is

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A weboldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az „Elfogadás” gombra történő kattintással a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás