Karrier

Jelenleg az alábbi nyitott pozíció érhető el cégünknél

 

Mérnök konzulens – távközlés

 

Mérnök konzulenst keresünk kis csapatunkba, akinek legfontosabb feladata a távközlési- és adatátviteli hálózatos mérőműszerek termékmenedzsmentje lesz.

Te vagy az ideális jelölt, ha nem riadsz vissza a legújabb távközlési technológiáktól és képesnek érzed magad arra, hogy tudásod mások előtt is bizonyítsd. Leendő munkád során beletanulsz a távközlési/optikai/KTV méréstechnika rejtelmeibe, kapcsolatba kerülsz a jelen és jövő technológiáival valamint az ICT iparág legjobb szakembereivel.

A munkakör ellátásához szakirányú felsőfokú végzettségre (lehetőleg villamosmérnök vagy mérnök menedzser), távközlési területen eltöltött néhány éves gyakorlatra, jó kommunikációs készségre, rátermettségre, legalább alapfokú angol nyelvtudásra és jogosítványra lesz szükséged. Kis létszámú cég vagyunk, így a csapatmunka elengedhetetlen.

Ha van pár év optikai távközlési és/vagy B2B kereskedelemben eltöltött gyakorlatod, valamint nem ismeretlenek számodra a WDM, PON/FTTx, xDSL, Carrier Ethernet, DOCSIS, 3G/4G/LTE/5G rövidítések, nálunk a helyed. Mi biztosítjuk a jó légkört, a fejlődési/tanulási lehetőséget, képzettségednek és tapasztalatodnak megfelelő jövedelmet, és biztos hátteret egy közel 20 éves magyar tulajdonú cégben.

Amennyiben alkalmasnak érzed magad a fenti pozícióra, küldd magyar/angol nyelvű önéletrajzodat email címünkre.  

Ha hasznosnak találod az oldalt, oszd meg másokkal is