Karrier

Jelenleg az alábbi nyitott pozíció érhető el cégünknél

 

Irodavezető

 

A pozíció megüresedése miatt irodavezetőt keresünk kis csapatunkba, akinek a legfontosabb feladata a Kft. ügyviteli és adminisztratív munkáinak ellátása.

Ha nálunk fogsz dolgozni, Te leszel a kapocs a műszaki értékesítő csapat és a könyvelés között. Ügyfelek felé számlákat kell kiállítani (hisz ebből élünk) és kezelni a házipénztárat. Az iroda napi szintű ügyeinek ellátása szintén a feladataid része. Van, aki még vezetékes telefont használ, ezek a hívások Nálad landolnak.

A munkakör ellátásához a legfontosabb, hogy precíz legyél és otthon érezd magad az MS Office programok használatában. Alapfokú angol nyelvtudásra szükség lesz, időnként kell levelezni a külföldi partnerekkel is. Ha van tapasztalatod ügyviteli rendszerek használatában, esetleg számviteli ismereteid is vannak, annak külön örülünk.

A teljes munkaidős munkakör akár azonnal betölthető, két éves határozott idejű szerződéssel, ami később meghosszabbítható.
Munkavégzés helye: Budapest XVI. ker. Mátyás király utca 12. (elérhetőség)

Kik vagyunk mi?
Az EQUICOM Méréstechnikai Kft. közel 20 éve van jelen a magyarországi informatikai/távközlési piacon. A kis létszám miatt családias légkörben dolgozunk, de a legnagyobb hazai szolgáltatók és vállalatok tartoznak ügyfeleink közé. A bombabiztos hátteret a négy külföldi beszállítóval két évtizede fennálló kizárólagos magyarországi képviseleti jog biztosítja. Bővebb információ: http://www.equicom.hu

Amennyiben alkalmasnak érzed magad erre a feladatra, küldj egy önéletrajzodat email címünkre.  

Ha hasznosnak találod az oldalt, oszd meg másokkal is