PR |sajtó

„Fényviszonyok” az optika felé vezető úton /Média Kábel Műhold, 2016. június/

Idén május 3-án már harmedik alkalommal rendezték meg Budapesten a Kábel Konvergencia Konferenciát (KKK Fórum). A szakmai fórum célja, hogy segítsen a kábeltelevíziós szakmának teljes keresztmetszetet adni a tervezéstől és építéstől kezdve, a legújabb technológiákon és berendezéseken keresztül egészen a hálózatátadási és üzemeltetési méréséig. Tovább a teljes cikkre.

„Lassan már a levegőt is tovább vissza tudjuk tartani, mint mobilinternet nélkül létezni” /Computerworld, 2015. 05. 13./

Ha a technológiai fejlődés ilyen ütemben halad tovább, ha a hálózatokra és hálózati alkalmazásokra ilyen mértékben támaszkodunk, elengedhetetlen lesz azok magas szintű üzemeltetése, felügyelete. Tovább a teljes cikkre.

Zavarmentes kábelezés /Gyártástrend – 2014.09.22./

Helyszíni mérésekkel megállapítható, hogy az elméletben szimmetrikus kábel érpárjai a gyakorlatban is szimmetrikusak-e. A kábelezésből eredő hibák ugyan nem mindennaposak, ám ha fellépnek, komoly bajt okozhatnak. Tovább a teljes cikkhez.

FTTx mindenhol – optikán, rézkábelen vagy vezeték nélkül? /Computerworld, 2014. 07. 23./

A hozzáférési hálózati infrastruktúra manapság még mindig összetett döntési folyamat egy szolgáltatói hálózat tulajdonosa vagy üzemeltetője számára, hogy mikor, hol és melyik megoldást válassza a lehető legideálisabb beruházás-megtérülés mellett, gondolva a jövőre is, hogy az adott technológia fejleszthető legyen hosszú távon. Tovább a teljes cikkre.

ROI a szervertermekben /computerworld.hu – Meixner Zoltán, 2013. november 4./

Ahogy az adatok mind értékesebbé válnak a vállalatok számára, úgy lesz egyre fontosabbá az is, hogy hatékonyan, de gondosan bánjanak velük. Ez olyan üzleti megfontolásokon alapuló beruházások kiindulópontja, ahonnan visszavárják a pénzt. Tovább a teljes cikkhez.

 

Együttműködik a ZyXel és az EQUICOM /it business – Deák Miklós, 2012.04.18./

Jó kapcsolatot ápol egymással a két cég, ezért a jövőben még szorosabbá fűzné a szálakat, amelynek eredménye a céges szolgáltatások portfólióinak új lehetőségekkel való bővülését jelentené. Tovább a teljes cikkhez.

 

Fluke Networks AirMagnet szoftvert használ a D-Link /it business – Deák Miklós, 2012.01.23./

Független szoftver-technológia segíti D-Link Wi-Fi hálózatok kiépítését a Fluke Networks-szel való kooperáció eredményeképp. Tovább a teljes cikkhez.

 

Biztonság minden szinten /it business – Schopp Attila – Sebők Viktória, 2011. 11. 29./

A vállalati információbiztonságnak számtalan aspektusa van, mint ahogy a veszélyek is számtalan irányból fenyegetnek. De akár a nagy tudású ipari kémek ellen védekezünk, akár vezeték nélküli hálózatunkat akarjuk biztonságosabbá tenni, akár a mobilról érkező veszélyeket hárítanánk el, hatékony megoldások állnak rendelkezésre. Tovább a teljes cikkhez.

 

Wifi és részecskegyorsító /it business – Schopp Attila, 2010. 05. 26./

Wifit építeni többnyire nem nagy ördöngősség. No de méteres vasbetonfalak között, amelyeket azért építettek, hogy mindenféle sugárzást megfogjanak? Van, akinek ott is sikerült, mégpedig saját  erőből, a legújabb wireless technológiával. Tovább a teljes cikkhez.

Két bátor fiatalember /Magyar Elektronika – Laczkó Béla, 2000/7-8/

A cégalapításhoz – manapság – nem csak pénz kell, de jókora adag bátorság is. Az EQUICOM Informatikai Kft. alapítói – Kolozs Csaba és Cziráky Zoltán – bátor fiatalemberek. Tovább a teljes cikhez.

 

Ha hasznosnak találod az oldalt, oszd meg másokkal is