HPE Aruba User Experience Insight (UXI)

Végfelhasználói élmény javítása az alkalmazások és hálózati teljesítményproblémák feltárásával

A HPE Aruba Networking User Experience Insight (UXI) ellenőrzi a hálózat állapotát, az alkalmazások teljesítményét és rámutat azokra a problémákra, amik befolyásolják a mindennapi felhasználói megelégedettséget. A monitorozó rendszer ideális megoldás kampusz, fióktelephelyi vagy távoli környezetek felügyeletéhez, hatékonyan segíti az IT üzemeltetők munkáját. A könnyű telepíthetőség, konfigurálhatóság és az áttekinthető kezelői felület együttesen biztosítja a magas rendelkezésreállást.

Főbb jellemzők
  • AI támogatású eseménykezelés
  • Intuitív, egyszerűen használható kezelői felület
  • Automatizált monitorozás szintetikus tesztekkel
  • KPI paraméterek vizsgálata
  • Egyszerű telepítés és alternatív hozzáférés mobilkapcsolaton
  • Hálózati felügyelet heterogén környezetben
  • Wi-Fi 6/6E támogatás
UXI elemei
UXI kezelői felület
A felhőalapú HPE Aruba Networking Dashboard teljes körű áttekintést nyújt az alkalmazások állapotáról felhasználói szemszögből. Segítségével könnyedén beállítható a vizsgálathoz szükséges valamennyi konfiguráció, aminek segítségével a rendszer elvégzi az adatok összegyűjtését és elemzését. Az irányítópult segítségével könnyedén azonosíthatók a problémák és elvégezhetők a javítási műveletek.
G-sorozatú szenzorok
A G-sorozatú szenzorok vékony, hengeres kialakítású, tetszetős megjelenésű eszközök, melyek illeszkednek minden munkahelyi környezethez. Minden modell a beépített Wi-Fi adapter mellett PoE távtáplálású, illetve Bluetooth 5.0 rádiónak köszönhetően elérhető a UXI mobilalkalmazáson keresztül. A szenzor képes egyszerre egy vezetékes és három Wi-Fi hálózatot tesztelni.
G5 szenzor
Kétmagos, 1,3 GHz-es ARM alapú processzorral működő Linux alapú eszközök, ideális a Wi-Fi 5 és a korábbi generációs hálózati környezet tesztelésére.
G6 szenzor
2,0 GHz-es lapkakészlettel, 2 GB RAM-mal és 8 GB eMMC-vel rendelkező Linux alapú eszközök, ideális a Wi-Fi 6 és a korábbi generációs hálózati környezet tesztelésére.
G6E szenzor
A G6E szenzor felkészült a Wi-Fi 6E és korábbi generációs hálózati környezet tesztelésére. Kettős rádióval szerelt a TRI-Band működés érdekében, támogatja az Off-Band, a kliens monitoring funkciót, valamint a kiterjesztett Wi-Fi környezet analízisét. Az alapfunkciók mellett megjeleníti az SNR-t, QBSS-t és a problémával érintett kliensek számát. Az Off-Band működés lehetővé teszi az azonos SSID-hez tartozó különböző BSSID-k összehasonlítását, így részletesebb kép alakítható ki a Wi-Fi környezetről.
HPE Aruba Networking UXI Agent Androidra
A UXI Android Agent segítségével már okoseszközről is elérhető és kezelhető a UXI rendszer. Futtathatók szintetikus tesztek, gazdag adatelemzés végezhető a hálózaton, alkalmazásokon és a felhasználói eszközökön, segítve a problémák kiváltó okának gyors feltárását.
HPE Aruba Networking UXI Agent Zebra készülékre
A UXI Zebra Agent segítségével folyamatos szintetikus tesztek végezhetők a hálózat, alkalmazások teljesítményének nyomon követésére, részletes betekintést nyújt a roaming és SÍP hívások minőségébe és segít az IT problémák kiváltó okának gyors feltárásában.

 

 

Rendelési információk

Keresse vállalati hálózatokért felelős munkatársainkat.

Kapcsolódó anyagok

Adatlap
Aruba UXI adatlap (4MB, angol)

 

Kapcsolódó szakmai cikkek

Ha hasznosnak találod az oldalt, oszd meg másokkal is