VeEX realWORX Web KTV performancia monitorozó rendszer

KTV monitorozó rendszer az RF-érzékeny új alkalmazások biztosításához

A VeEX realWORX Web KTV performancia monitorozó rendszere lehetővé teszi a KTV szolgáltatók számára a visszirányú zavarok, az analóg jelparaméterek és a QAM teljesítményének folyamatos monitorozását. A központi szerveren futó alkalmazás egyszerű web böngészővel elérhető a világ bármely pontjáról, így a hálózat üzemeltetést rendkívül hatékonnyá teszi. Architektúrájából adódóan gazdaságosan és különösebb rendszer struktúra változtatás nélkül bővíthető, így a monitorozó rendszer a KTV hálózattal együtt alakulhat.

Prospektus (pdf, angol)


További ügyfél vélemények

Legfontosabb képességei összefoglalva

A realWORX Web a piacvezető, nagy teljesítményű és precizitású AT2500HMQ sorozatú analizátorokkal és AT160x sorozatú RF kapcsoló mártixokkal folyamatosan felügyeli az RF jelfolyamokat, és riasztást generál a minőségi paraméterekhez előre definiált köszöbértékek elérésekor.

Az előre irányú méréseket és visszirányú monitorozást egyetlen platformon belül valósítja meg, amely tovább növeli a hatékonyságot és a rugalmasságot. Távoli hozzáféréssel (mely történhet hordozható KTV analizátorral vagy bármilyen egyéb mobil eszközzel, pl. táblaPC, okostelefon, stb.) a terepen dolgozó technikusok azonnali és valós idejű információt kaphatnak egyes szakaszok visszirányának állapotáról vagy akár az előre irányú csatorna paraméterekről.

Jellemzői

 • Digitális, analóg és ingress monitoring 1MHz-től 1GHz-ig
 • Visszirányú ingress monitoring 200MHz-ig, a teljes optikai spektrum felügyelete érdekében (laser clipping, CPD, tranziens események, Gaussian zaj detektálása)
 • Automatikus riasztás generálás és továbbítás személyi hívóra, mobiltelefonra, email-en vagy SNMP Trap formájában
 • Távoli ingress megjelenítés a realVIEW funkcióval
 • Analizátoronként akár 256 RF port támogatása (skálázható), szerverenként akár 20 analizátor kiszolgálása (összesen 5.120 RF port egyetlen szerverrel)
 • Akár egy évre visszamenőleges hisztorikus performancia és ingress adattárolás, grafikon készítés a változásokról
 • Moduláris, skálázható architektúra
 • -65dBmV-os érzékenységű, labor precizitású analizátorok
realPOP SaaS based riport generátor opció

A realPOP egy software-as-service előfizetéses konstrukcióban működő szolgáltatás, mely lehetővé teszi, hogy az AT2500 vagy CM3x00 sorozatú spektrum analizétorokkal készített mérési eredményeket a központi realPOP szerverre feltöltsük, majd automatikusan FCC riportokat generáljunk excel formátumban.

AT-WEB webremote távvezérlés opció

Az AT-WEB távvezérlés opció egy nagyon hasznos képessége az AT2500R hordozható és az AT2500HM fejállomási KTV analizátoroknak. Segítségével egy egyszerű web böngészővel elérhetőek az analizátorok analóg és digitális mérések távoli elvégzéséhez, de akár az RF kapcsolók is vezérelhetőek a több portos mérések elvégzése érdekében.

 • Spektrum analizátor üzemmód az analizátor komplett vezérléséhez
 • Digitális csatorna teljesítmény mérés üzemmód (DCP)
 • QAM mérés üzemmód: DCP, MER, BER, frekvencia válasz, csoport késleltetés, equalizer, EVM & ENM
 • Csatorna tervek feltöltése
 • Eredmények exportálása CSV fájlba
 • RF kapcsolók távoli vezérlése több portos mérésekhez

Kapcsolódó szakmai cikkek

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Ha hasznosnak találod az oldalt, oszd meg másokkal is