NETSCOUT Optiview? XG hordozható hálózati analizátor

Vezetékes és vezeték nélküli hálózati és alkalmazás oldali problémák automatizált feltárása

A vezetékes és vezeték nélküli hálózati és alkalmazás oldali problémák automatizált feltárására, a valós okok kimutatására is alkalmas könnyen kezelhető mobil megoldás. Segítséget nyújt az új technológiák bevezetéséből eredő nehézségek gyors kiküszöbölésében, akár 10G Ethernet hálózatokon.
Tulajdonságok:

  • Dual 1G réz, 1G optika és 10G SFP+ optika vezetékes mérő interfészek
  • Integrált, multi adapteres,  WiFi 802.11a/b/g/n/ac támogatás és spektrum analízis
  • Külső antenna csatlakozó és USB fogadó felület külső WiFi kártyának
  • Jól áttekinthető, nagyméretű, érintésre érzékeny kijelző
  • Microsoft Windows 10 64 bites operációs rendszer
  • 1.2 GHz dupla magos processzor, 4 GB memória és további 4 GB capture buffer
  • Cserélhető 128 GB SSD meghajtó
  • eSATA interfész nagy tömegű adatok mentésére (pl.: folyamatos capture)

?Nehéz elképzelni, hogy a csapatunk az OptiView XG nélkül hatékonyan el tudná végezni az IT feladatokat. A Bosch-nál ez az egész világra kiterjedő hálózat analízis és hibaelhárítási szabvány.?

Network Manager, Bosch Group

Legfontosabb képességei összefoglalva

Hálózati teljesítmény teszt Az új Network Performance Test (NPT) magába foglalja az ITU-T Y.1564 szabványnak megfelelő mérési eljárást, ami lehetővé teszi az SLA paraméterek mérését, a sávszélesség problémák felderítését, továbbá az új hálózati architektúrák konfigurációjának ellenőrzését a bevezetés alatt álló szolgáltatások igényeinek figyelembe vételével.
Reflector Agent PC-re, szerverre telepíthető mobil ügynök, ami költséghatékony loopback funkciót biztosít az OptiView XG-nek NPT tesztek elvégzéséhez. A szoftver közvetlenül letölthető az OPV XG-ről. Az alkalmazás csak és kizárólag az OPV XG teszt forgalmát küldi vissza a kiválasztott vezetékes vagy vezeték nélküli interfészén. Így lehetővé válik a gyors és költséghatékony teljesítményvizsgálat és hibafeltárás akár a távoli telephely viszonylatában is.
OptiView XG Performance Test Remote modul Új PTR modul, amely a Versiv platformhoz készült és szimultán max. 4 különálló jelfolyamot támogat aszimmetrikus mérésre egészen 10 Gbps sebességig vezetékes (réz, optikai) hálózaton.
Hálózati teljesítmény teszt és a grafikus útvonal analízis integráció Az NPT tesztből közvetlenül elérhető a grafikus útvonal analízis funkció, amivel ellenőrizhetők a hálózati eszközök beállításai (pl.: VLAN, QoS, stb.).
Hálózati topológia térkép Az OPV XG által feltérképezett tartomány eszközei és azok kapcsolatai interaktív térkép formájában is megjelenítésre kerülnek. A térkép különféle nézeteket támogat, illetve az adatok igény szerint exportálhatók.
Riasztások kezelése mobileszközről Az Apple iOS-re készült app – HeadsUP XG – segítségével lehetővé válik az XG által felismert hibák és abból generált riasztások távoli kezelése. Az app folyamatosan figyeli az XG-t, a problémákat megjeleníti. Amennyiben elhárult a probléma azok jellegétől függően vagy automatikusan törlődnek, vagy kézzel törölhetők az app vagy az XG felületén keresztül.
Beépített in-line TAP funkció Az XG igény szerint in-line módon beépíthető az összeköttetésbe. Az adatforgalom transzparens módon halad át rajta, miközben lehetővé válik forgalom valós idejű elemzése, illetve annak rögzítése egy későbbi analízis céljából.
Virtualizált adatközpont analízis Az XG rendelkezik Virtual Routing Redundancy Protocol és Cisco VSS támogatással. Ennek következtében képes az adatközpontokban elhelyezett redundáns hálózati eszközök viselkedését, és állapotaikban bekövetkező változásokat felismerni és elemezni.
Egyedileg konfigurálható kezelőfelület és intelligens navigáció A felhasználói felület teljes egészében testre szabható, ránézésre megállapítható a hálózati teljesítmény a kapcsolók, útválasztók, vagy a különféle szerverszolgáltatások, tűzfalak, illetve kritikus alkalmazások pillanatnyi állapota.
Analízis 10G hálózatokon Az analizátorral immár, a telepítés, minősítés és hibaelhárítás képessége kiterjeszthető az adatközpontoktól a hozzáférési hálózatokig. Teljes 10G sávszélességű csomag elkapás és protokoll szintű analízissel, az üzemeltetéshez és hibaelhárításoz kapcsolódó feladatok időszükséglete jelentősen csökkenthető.
Dual Port 1G analízis Full duplex kapcsolatok aktív eszközökön, tűzfalakon keresztüli teljesítmény vizsgálatának lehetősége Gigabites interfészekkel, aggregációs TAP igénybe vétele nélkül.
Alkalmazás Infrastruktúra Elemzés teljesítmény problémák és egyéb nem kívánatos jelenségek, anomáliák kiküszöbölése érdekében monitorozza az alkalmazások teljes bejárási útvonalát, infrastruktúráját.
Útvonal analízis Gyorsan és áttekinthető formában (szövegesen és grafikusan) mutat rá az alkalmazások mely útvonalat járnak be, hol találhatóak a szűk keresztmetszetek. Nagy segítség az alkalmazások teljesítmény problémáinak hibaelhárításában.
Kulcs eszközök monitorozása A kiemelt fontosságú eszközöket folyamatosan figyeli. Ezzel megvalósítható a proaktív menedzsment. A kulcs eszközök csoportosításával lehetővé válik a csoportra jellemző analízis elvégzése.
Virtualizált környezet vizsgálata VMware környezetben a hypervisorok elérhetősége, interfész kihasználtsága és egyéb erőforrások teljesítmény paramétereinek vizsgálata.
Netflow adatok elemzése Az arra alkalmas eszközökből kiolvassa és analizálja a netflow információkat, majd a sávszélesség használatról dokumentál.
Beépített útmutató a hibaelhárításhoz Az OptiView? XG nem csak felismeri, de automatikusan javaslatot is tesz a hibák elhárítására a beépített útmutatói segítségével.
WLAN tervezés, felmérés, hibaelhárítás, analízis, monitorozás, audit A 802.11 vezeték nélküli hálózatok analízisét és a hibaelhárítást egyedül álló módon több integrált vezeték nélküli adapterrel, spektrum analizátorral és a hozzájuk kapcsolt, dedikáltan erre a platformra felkészített AirMagnet WiFi Analyzer, Spectrum XT, Survey és Planner szoftverekkel kiegészítve támogatja.
Adatbányászat (Atlas Navigation System) Az integrált ClearSight Analyzer adatbányász funkciójával időalapú akár nagyméretű, 10G interfészen lementett hálózati forgalmat vizsgálhatunk valós időben, vagy utólagos analízissel. Mérési képessége, a hang-, adat-, video szolgáltatásokra, megfelelőségi szintekre, minőségre egyaránt kiterjed.
Szekvenciális írás diszkre Capture funkció többszöri, automatikus futtatása és az adatok szekvenciális mentése memóriából a belső vagy egy külső háttértárolóra. Ezt a képességet egy trigger funkció egészíti ki.
Riportok készítése Riportok készíthetők bármely mérésről és a hozzátartozó képernyőről, panelekről. Támogatott a közvetlen nyomtatás, továbbá a pdf és html formátum.

OptiView XG v12 újdonságai
Végfelhasználói válaszidő (EURT) A Visual TruView? integráció segítségével teljes rálátás nyílik a végfelhasználói válaszidő értékére felhasználó, telephely, szerver és alkalmazás viszonylatában. A grafikus hőtérkép azonnal jelzi a problémás tartományt, lehetővé téve a probléma gyökeréig történő lefúrást. Általa felgyorsul ezen esemény vizsgálata és lecsökken az elhárítási idő.
Profil menedzsment ? beállítások mentése kliens és telephely specifikus profilokba. Gyorsul az átkonfigurálás, amennyiben az szükségessé válik egy újabb vizsgálat alkalmával.
Vezeték nélküli hálózattérkép A vezetékes hálózattérkép készítési funkció -ami már megjelent a v11-es verzióban – kiegészült vezeték nélküli képességgel. Az OptiView XG a WLAN kontrollertől átvett információk segítségével megjeleníti a hálózati topológiát interaktív térkép formájában –  feltüntetve rajta a klienseket is – és igény szerint exportálja MS Visio formátumba.
10GBASE-T adapter ? lehetővé válik a 10 Gbps sebességű rézhálózatok vizsgálata a 10GBASE-T adapter felhasználásával.
Feltérképezési tartomány bővítése Az eddigi max. 100 tartomány helyett már akár 1000 egyedi címtérben található állomások feltérképezése vált elérhetővé.Eszköz elérhetőség ? az új verzióban egyedi jelölést kapnak azok a felismert eszközök, amik a felismerést követően valamilyen oknál fogva elérhetetlenné válnak.
AirMagnet SurveyPro v8.6 Megjelent a 802.11ac támogatás.
Távelérés ? az új OptiVew Remote szoftver már támogatja az MS Windows 8-at.

 

Részletes specifikációk

General Specifications

Physical Specifications
Dimensions (H,W,D) 240 mm x 315.7 mm x 51.6 mm
Weight 2.5 kg with batteries; 1.8 kg without batteries
Display Color active matrix TFT LCD, 1024 x 768 pixels, LED backlight, touch panel with 2 touch points
Security Kensington? security slot on rear panel for connection of security cable
Environmental Specifications
Operating Temperature* 10°C to 30°C with up to 95% Relative Humidity. 0°C to 50°C with up to 75% Relative Humidity
Storage Temperature -40°C to +71°C
Shock and Vibration Meets requirements of MIL-PRF-28800F for Class 3 equipment
Safety EN 61010-1 2nd Edition
Altitude** 4600 m on batteries
Electrical Specifications
AC Adapter Input 100 V ? 240 V, 50/60 Hz, 1.5 A
AC Adapter Output 19 VDC, 4.74 A, 90 W
Battery* Two user-replaceable, rechargeable, 45 Watt-hour, lithium-ion battery packs.
Battery Operating Time 2 hr. (typical – can be extended to approximately four hours by disabling/powering down the network under test ports for doing extended WLAN analysis)
Battery Charge Time* 3 hr. (typical). Charge time depends on residual battery charge
System Specifications
Operating System Window 7 Professional, 64 Bit, Service Pack 1
PC – Processor Intel? Core? Duo CPU U9300 @ 1.2GHz
PC – RAM 4 GB
Capture Buffer 4 GB

* Battery charging is disabled when internal temperature rises above 113°F (45°C).

** Altitude specification applies to OptiView XG and batteries. Maximum altitude for AC adapter is 2000 m (6,600 ft.).

Wired Network Connection Specifications

Ports
Network Analysis Ports 2 RJ-45 10/100/1000BASE-T Ethernet, Small form-factor pluggable (SFP) 100/1000BASE-X Ethernet, enhanced small form-factor pluggable (SFP+) 10GBASE-X Ethernet
Management Port RJ-45 10/100/1000BASE-T Ethernet
Supported SFP Modules 1000BASE-SX – 850 nm (Standard)
100BASE-FX – 1300 nm
1000BASE-LX – 1310 nm
1000BASE-ZX – 1550 nm
Supported SFP+ Modules 10GBASE-SR – 850 nm (Standard)
10GBASE-LR – 1310 nm
10GBASE-LRM – 1310 nm
Fault Tolerance RJ-45 Ports are designed to withstand a maximum of 100 volts
USB Ports Three USB 2.0 ports
eSATA Port eSATA port for connecting external hard drive
Video Port Standard VGA port for connection to monitor or projector
Cables
Cable Types 100 Ohm UTP and ScTP category 5, 5E, 6, ISO/IEC Class C, D, E
Cable Length Measurement Measurable cable lengths are from 3 feet (0.9 meters) to 500 feet (152 meters)
Accuracy: ? 6 feet (? 2 meters)
Length measurement is based on Nominal Velocity of Propagation (NVP) for selected cable type

Wireless Network Connection Specifications

Wireless Antennas
Internal Wireless Antennas Seven internal 2.4 GHz, 1.1 dBi peak, 5 GHz
3.2 dBi peak antennas
External Omni-directional Antenna Antenna, WLAN, omnidirectional, 2.4 & 5 GHz
802.11 a/b/g, 50 ?. Gain: 2.1 dBi (2.45 GHz)
2.4 dBi (4.9 GHz), 2.6 dBi (5.25 GHz), 2.5 dBi (5.875 GHz)
External Directional Antenna Antenna, frequency range 2.4 – 2.5 and 4.9 – 5.9 GHz
Minimum gain 5.0 dBi peak in the 2.4 GHz band, and 7.0 dBi peak in the 5 GHz band
External Antenna Connector Reverse SMA
Wi-Fi Adapters
Data Rate 802.11a: 6/9/12/24/36/48/54 Mbps
802.11b: 1/2/5.5/11 Mbps
802.11g: 6/9/12/24/36/48/54 Mbps
802.11n (20 MHz): MCS0-23, up to 216 Mbps
802.11n (40 MHz): MCS0-23, up to 450 Mbps
802.11ac (80 MHz):MCS0NSS1-MCS9NSS3, MAX PHY rate 1.3 Gbps Operational throughput rate: up to ~400Mbps
Operating Frequency 2.412 ? 2.484 GHz
5.170 ? 5.825 GHz
Security 64/128-Bit WEP Key, WPA, WPA2, 802.1X
Transmit output power (tolerance: +- 2dBm) 802.11a: 16 dBm ? 2 dBm @ 54 Mbps
802.11b: 20 dBm ? 2 dBm @ 11 Mbps
802.11g: 17 dBm ? 2 dBm @ 54 Mbps
802.11gn HT20: 17 dBm ? 2 dBm @ MCS23
802.11gn HT40: 16 dBm ? 2 dBm @ MCS23
802.11an HT20: 15 dBm ? 2 dBm @ MCS23
802.11an HT40: 15 dBm ? 2 dBm @ MCS23
802.11ac VHT20: 13 dBm +/- 2 dBm @ MCS8NSS3
802.11ac VHT40: 13 dBm +/- 2 dBm @ MCS9NSS3
802.11ac VHT80: 11 dBm +/- 2 dBm @ MCS9NSS3
Receive Sensitivity (Tolerance: ?2 dBm) 802.11b : -88dBm@11Mbps
802.11g : -74dBm@54Mbps
802.11gn : -69dBm@HT20,MCS23
802.11gn : -67dBm@HT40,MCS23
802.11a : -73dBm@54Mbps
802.11an : -68dBm@HT20,MCS23
802.11an : -66dBm@HT40,MCS23
802.11ac : -64dBm@VHT20, MCS8NSS3
802.11ac : -63dBm@VHT40, MCS9NSS3
802.11ac : -60dBm@VHT80, MCS9NSS30

Standards and Compliance Specifications

Supported Network Standards
IEEE 10BASE-TX, IEEE 100BASE-TX, IEEE 1000BASE-TX, IEEE 1000BASE-X, IEEE 10GBASE-X RFCs: 1213, 1239, 1285, 1512, 1513, 1643, 2108, 2115, 2127, 2515, 2819, 3592, 3895, 3896, 4188, 4502
Compliance Statements
EMC Complies with IEC/EN61326-1:2006, class A
Safety Complies with IEC/EN 61010-1:2001, CAN/CSA C22.2 No. 61010-1-04, ANSI/UL 61010-1:2004, EN/IEC 60825-1:2007, EN/IEC 60825-2:2004+ A1:2007
Telephone* The OptiView XG is NOT designed for connection to a telephone network
The OptiView XG is NOT designed for connection to an ISDN line

*Note: Do not connect to a telephone network or ISDN line except through a regulatory agency compliant computer network modem device.

Models*

Product Noun Description
OPVXG **OptiView XG ? Network Analysis Tablet, 1 Gbps
OPVXG-LAN OptiView XG ? Network Analysis Tablet, 1 Gbps, wired only
OPVXG-10G **OptiView XG ? Network Analysis Tablet, 10 Gbps
OPVXG-LAN-10G OptiView XG ? Network Analysis Tablet, 10 Gbps, wired only
OPVXG-PRO **OptiView XG ? Network Analysis Tablet, 1 Gbps with AirMagnet WiFi Analyzer and Spectrum XT
OPVXG-PROPLUS **OptiView XG ? Network Analysis Tablet with All WLAN Options
OPVXG-EXPT **OptiView XG ? Network Analysis Tablet, 10 Gbps with AirMagnet WiFi Analyzer and Spectrum XT
OPVXG-EXPTPLUS **OptiView XG ? Network Analysis Tablet, 10G with All WLAN Options

*Additional models, bundles, accessories and options are available. Go to enterprise.netscout.com/xg for details

**For sale only in countries where the XG wireless is certified.

Rendelési információk
OPVXG NETSCOUT OptiView XG 1 Gbps hordozható hálózati analizátor
OptiView XG hordozható hálózati analizátor 1 Gbps aktív interfészekkel
OPVXG-LAN NETSCOUT OptiView XG 1 Gbps vezetékes hordozható hálózati analizátor
OptiView XG hordozható hálózati analizátor 1 Gbps vezetékes aktív interfészekkel
OPVXG-10G NETSCOUT OptiView XG 10Gbps hordozható hálózati analizátor
OptiView XG hordozható hálózati analizátor 1&10 Gbps aktív interfészekkel
OPVXG-LAN-10G NETSCOUT OptiView XG 10Gbps vezetékes hordozható hálózati analizátor
OptiView XG hordozható hálózati analizátor 1&10 Gbps vezetékes aktív interfészekkel
OPVXG-PRO NETSCOUT OptiView XG 1 Gbps hordozható hálózati analizátor WLAN opciókkal
OptiView XG hordozható hálózati analizátor 1 Gbps aktív interfészekkel, AirMagnet WiFi Analyzer és Spectrum XT WLAN opciókkal
OPVXG-PROPLUS NETSCOUT OptiView XG 1 Gbps hordozható hálózati analizátor teljes WLAN funkcionalitással
OptiView XG hordozható hálózati analizátor 1 Gbps aktív interfészekkel, AirMagner Survey Pro, AirMagnet WiFi Analyzer és Spectrum XT WLAN opciókkal
OPVXG-EXPT NETSCOUT OptiView XG 10 Gbps hordozható hálózati analizátor WLAN opciókkal
OptiView XG hordozható hálózati analizátor 10 Gbps aktív interfészekkel, AirMagnet WiFi Analyzer és Spectrum XT WLAN opciókkal
OPVXG-EXPTPLUS NETSCOUT OptiView XG 10 Gbps hordozható hálózati analizátor teljes WLAN funkcionalitással
OptiView XG hordozható hálózati analizátor 10 Gbps aktív interfészekkel, AirMagner Survey Pro, AirMagnet WiFi Analyzer és Spectrum XT WLAN opciókkal
Opciók, kiegészítők
OPV-DIRECT-ANT NETSCOUT OptiView XG irányítható antenna kit
OPV-OMNI-ANT NETSCOUT OptiView XG omni és irányítható antenna kit
OPVXG-10G-ADAPT NETSCOUT OptiView XG 10G-BASE-T adapter modul
OPVXG-ACCKIT NETSCOUT OptiView XG  kiegészitők kit
OPVXG-BATTERY NETSCOUT OptiView XG  akkumulátor csomag
OPVXG-BATT-KIT NETSCOUT OptiView XG  akkumulátor csomag töltővel
OPVXG-CHARGER NETSCOUT OptiView XG  akkumulátor töltő
OPVXG-HCASE NETSCOUT OptiView XG  hordtáska
OPVXG-KB NETSCOUT OptiView XG  mini billentyűzet
OPVXG-PS NETSCOUT OptiView XG  tápegység
OPVXG-STYLUS NETSCOUT OptiView XG  stylus
OPVXG SUPP-MSTC NETSCOUT OptiView XG 1 Gbps hordozható hálózati analizátor Gold Support 1 év
1 év kibővített terméktámogatás az OptiView XG 1 Gbps hordozható hálózati analizátorhoz
OPVXG-LAN SUPP-MSTC NETSCOUT OptiView XG 1 Gbps vezetékes hordozható hálózati analizátor
1 év kibővített terméktámogatás az OptiView XG 1 Gbps vezetékes hordozható hálózati analizátorhoz
OPVXG-10G SUPP-MSTC NETSCOUT OptiView XG 10Gbps hordozható hálózati analizátor Gold Support 1 év
1 év kibővített terméktámogatás az OptiView XG 10 Gbps hordozható hálózati analizátorhoz
OPVXG-LAN-10G SUPP-MSTC  NETSCOUT OptiView XG 10Gbps vezetékes hordozható hálózati analizátor Gold Support 1 év
1 év kibővített terméktámogatás az OptiView XG 10 Gbps vezetékes hordozható hálózati analizátorhoz
OPVXG-PRO SUPP-MSTC NETSCOUT OptiView XG 1 Gbps hordozható hálózati analizátor WLAN opciókkal Gold Support 1év
1 év kibővített terméktámogatás az OptiView XG 1 Gbps hordozható hálózati analizátor WLAN opciókkal csomaghoz
OPVXG-PROPLUS SUPP-MSTC NETSCOUT OptiView XG 1 Gbps hordozható hálózati analizátor teljes WLAN funkcionalitással Gold Support 1év
1 év kibővített terméktámogatás az OptiView XG 1 Gbps hordozható hálózati analizátor teljes WLAN opciókkal csomaghoz
OPVXG-EXPT SUPP-MSTC NETSCOUT OptiView XG 10 Gbps hordozható hálózati analizátor WLAN opciókkal Gold Support 1év
1 év kibővített terméktámogatás az OptiView XG 10 Gbps hordozható hálózati analizátor WLAN opciókkal csomaghoz
OPVXG-EXPTPLUS SUPP-MSTC NETSCOUT OptiView XG 10 Gbps hordozható hálózati analizátor teljes WLAN funkcionalitással Gold Support 1év
1 év kibővített terméktámogatás az OptiView XG 10 Gbps hordozható hálózati analizátor teljes WLAN opciókkal csomaghoz

 

Kapcsolódó anyagok

Prospektusok, adatlapok:
NETSCOUT OptiView? XG prospektus (PDF, angol, 2,8 MB)
NETSCOUT OptiView? XG konfigurációs segédlet (PDF, angol, 0,9 MB)
NETSCOUT OptiView? XG performancia mérés adatlap (PDF, angol, 1,9 MB)
NETSCOUT OptiView? XG v9 adatlap (PDF, angol, 78 KB)
NETSCOUT OptiView? XG v10 adatlap (PDF, angol, 69 KB)
NETSCOUT OptiView? XG v11 adatlap (PDF, angol, 950 KB)
NETSCOUT OptiView? XG v12 adatlap (PDF, angol, 68 KB)
NETSCOUT OptiView? XG v13 adatlap (PDF, angol, 0,8 MB)

Kapcsolódó termékek
NETSCOUT OneTouch? AT 10G hálózati asszisztens
Hálózati és adatközponti végpontok egygombos hitelesítése 10 Gbps sebességgel
NETSCOUT OneTouch? AT G2 hálózati asszisztens
Integrált hálózat analizátor Gigabit Ethernet réz, optikai és WiFi hálózatokhoz
NETSCOUT LinkRunner? AT hálózati auto-teszter
A leggyorsabb megoldás réz és optikai hálózat-végponti problémák kezelésére
LinkRunner? G2 hálózati smart teszter
Hatékony hibakeresés és telepítés, az Android? applikációk erejével
NETSCOUT AirCheck? G2 WiFi teszter
Érintőképernyős terepi eszköz WiFi problémák gyors elhárításához már 802.11ac hálózatokon is

Kapcsolódó szakmai cikkek és egyéb információk

 

Vásároljon Fluke műszert, és kap hozzá egyet INGYEN!

Vásároljon Fluke műszert, és kap hozzá egyet INGYEN!

Hogyan jut hozzá az ingyenes Fluke termékhez: Vásároljon legalább 100 € összegben Fluke vagy Fluke Networks terméket egy hivatalos forgalmazótól 2021. december 15-ig. – A vásárlást igazoló számlát be kell mutatni a regisztráció során – A promócióban a Fluke IG, Fluke...

bővebben
Megjelent a NetAlly EtherScope? nXG v1.5 firmware

Megjelent a NetAlly EtherScope? nXG v1.5 firmware

Megjelent a v1.5 firmware a NetAlly EtherScope? nXG hordozható hálózati szakértőhöz, amely a következő újdonságokat tartalmazza. Bluetooth/BLE site survey az AirMapperben Az EtherScope nXG AirMapper site survey alkalmazás új funkcióval bővült. A site survey során a...

bővebben
Megjelent a NetAlly LinkRunner? 10G v1.5 firmware

Megjelent a NetAlly LinkRunner? 10G v1.5 firmware

Megjelent a v1.5 firmware a NetAlly LinkRunner? 10G hordozható hálózati smart teszterhez , amely a következő újdonságokat tartalmazza. LANBERT? kábel ellenőrző alkalmazás Az új LANBERT kábel ellenőrző alkalmazás elérhető az EtherScope nXG-ben és a LinkRunner 10G-ben....

bővebben
Ha hasznosnak találod az oldalt, oszd meg másokkal is