Az alábbi NETSCOUT csomagok minden minden olyan problémára megoldást nyújtanak, amivel egy hálózati mérnök az üzembe helyezés és üzemeltetés során találkozhat. Amennyiben valamelyik csomag felkeltette érdeklődését, keresse vállalati hálózatos kollégáinkat bizalommal!

NETSCOUT OneTouch AT G2 3000 LAN/WLAN hálózati asszisztens és
OneTouch AT 10G Ethernet hálózati asszisztens csomag

Integrált 802.11a/b/g/n/ac WiFi és 100/1G/10G réz, optikai vezetékes hitelesítő és hibaelhárító OneTouch csomag hálózati mérnökök és technikusok számára. A fejlett hibaelhárítási funkciók segítségével egyidőben akár két külön helyen lehetővé válik megtalálni a probléma okát, párban mérhető a hálózat átviteli kapacitása (Throughput, Frame Loss, Latency, Jitter), illetve ellenőrizhető a hálózati policy megfelelő működése.

Rendelési információ:

OneTouch AT 1TG2-3000 és 1T10G-1000 kombo (1TG2-1T10G-CBO)

Csomag tartalma:

 • 1TG2-3000
 • 1T10G-1000

NETSCOUT OneTouch AT G2 3000 LAN/WLAN és
OneTouch AT 10G Ethernet hálózati asszisztens

OneTouch hálózati asszisztens a 802.11a/b/g/n/ac WiFi és 100/1G/10G réz, optikai vezetékes megoldás cserélhető modulokkal hálózati mérnökök és technikusok számára. Számos fejlett ellenőrzési és hibaelhárítási funkcióval felszerelve, egyszerűen és gyorsan vizsgálható a szolgáltatások minősége, felderíthetők a problémát kiváltó események, a keresett eszköz hálózati csatlakozási pontja. Integrált analízis funkciók teszik lehetővé a vezeték nélküli eszközök és azok működését befolyásoló nem WiFi eszközök okozta zavartatás vizsgálatát.

Rendelési információ:

OneTouch AT G2 3000 és OneTouch AT 10G 1000 modul kombo (1TG2-1T10GM-CBO)

Csomag tartalma:

 • 1TG2-3000
 • 1T10G-1000-MOD

NETSCOUT G2 WiFi és vezetékes telepítő és hibaelhárító kit

LinkRunner G2 és AirCheck G2 telepítői, üzemeltetői csomag a 802.11a/b/g/n/ac WiFi és 100/1G réz, optikai vezetékes hálózatokhoz hálózati mérnökök és technikusok számára. A szolgáltatási végpont üzembe helyezése során számos ellenőrzést kell elvégezni, legyen szó egy munkaállomásról vagy egy vezeték nélküli hozzáférési pontról. A műszerekbe beépített szabványosított eljárások maximálisan biztosítják a profil alapú ellenőrzést és az azt követő dokumentálást a szolgáltatás telepítésekor, illetve az üzemeltetés során felmerült problémák elhárításakor.

Rendelési információ:

LinkRunner G2, AirCheck G2 Network Tech Troubleshooting Kit (LR-G2-ACKG2-CBO)

Csomag tartalma:

 • LR-G2-KIT
 • AIRCHECKG2-TA-KT

NETSCOUT OneTouch AT G2 – LRAT hibaelhárító és teljesítményt ellenőrző csomag

OneTouch AT G2 és LinkRunner AT hibaelhárító és teljesítményt ellenőrző csomag a 802.11a/b/g/n/ac WiFi és 100/1G réz, optikai vezetékes hálózatokhoz hálózati mérnökök és technikusok számára. A felhasználó által igénybe vett szolgáltatások minőségének ellenőrzésére, a felmerülő hibák kiváltó okának és helyének gyors meghatározására szolgáló kit. A „Lassú a hálózat” tipikus probléma helyét és annak mértékét a műszerpár egy teljesítmény vizsgálattal gyorsan megmutatja.

Rendelési információ:

NETSCOUT OneTouch AT G2 – LRAT hibaelhárító és teljesítményt ellenőrző csomag (1TG2-LRAT2)

Csomag tartalma:

 • 1TG2-3000
 • LRAT-2000
 • IntelliTone 200 Probe

NETSCOUT OneTouch AT G2 – LRG2 hibaelhárító és teljesítményt ellenőrző csomag

OneTouch AT G2 és LinkRunner G2 hibaelhárító és teljesítményt ellenőrző csomag a 802.11a/b/g/n/ac WiFi és 100/1G réz, optikai vezetékes hálózatokhoz hálózati mérnökök és technikusok számára. A probléma gyökerének vizsgálata az okostelefonra telepített alkalmazások segítségével nem mindig kivitelezhető, mivel nem támogat vezetékes (réz, optikai) kapcsolatot. A LinkRunner G2 feloldja ezt problémát, mellette biztosítva az okostelefonon megszokott appok használatát. A „Lassú a hálózat” tipikus probléma helyét és annak mértékét a OneTouch G2-LinkRunner G2 műszerpár egy teljesítmény vizsgálattal gyorsan megmutatja.

Rendelési információ:

NETSCOUT OneTouch AT G2 – LRG2 hibaelhárító és teljesítményt ellenőrző csomag (1TG2-LRG2)

Csomag tartalma:

 • 1TG2-3000
 • LR-G2
 • IntelliTone 200 Probe

NETSCOUT AirCheck G2 hibaelhárító kit

AirCheck G2 és LinkRunner AT hibaelhárító kit a 802.11a/b/g/n/ac WiFi és 100/1G réz, optikai vezetékes hálózatokhoz hálózati mérnökök és technikusok számára. Ezek együttesen hatékony megoldást nyújtanak az egyre növekvő vezeték nélküli végpontok minőségi kiszolgálásához és a vezetékes oldali problémák professzionális kezeléséhez a mindennapi munkavégzés során.

Rendelési információ:

ACKG2-LRAT2000, NETWORK TECH TROUBLESHOOTING KIT W/ACKG2, LRAT-2000 (ACKG2-LRAT2000)

Csomag tartalma:

 • AIRCHECK-G2-KIT
 • LRAT-2000-KIT

NETSCOUT LAN/WLAN terepi üzemeltetői csomag

AirCheck G2, Teszt Probe és LinkSprinter terepi üzemeltetői csomag a 802.11a/b/g/n/ac WiFi és 100/1G réz, optikai vezetékes hálózatokhoz hálózati mérnökök és technikusok számára. A nagy számú vezeték nélküli végpontok telepítése és üzemeltetése során számos paramétert szükséges vizsgálni, többek közt a kívánt fel-, és letöltési sebesség meglétét. Ebben segít az AirCheck G2-Teszt Probe páros. A farzsebben elférő LinkSprinter gyorsan hitelesíti a vezetékes végpont megfelelő működését, illetve feltárja a rossz beállításból adódó hibákat.

Rendelési információ:

NETSCOUT LAN/WLAN terepi üzemeltetői csomag (ACKG2-TA-LSPRNTR)

Csomag tartalma:

 • AIRCHECK-G2-KIT
 • TEST-ACC
 • LSPRNTR-300

NETSCOUT LAN/WLAN professzionális üzemeltetői csomag

OneTouch G2, Teszt Probe, LinkSprinter és IntelliTone 200 Probe professzionális üzemeltetői csomag a 802.11a/b/g/n/ac WiFi és 100/1G réz, optikai vezetékes hálózatokhoz hálózati mérnökök és technikusok számára. Több telephellyel és nagy számú vezetékes és vezeték nélküli végponttal rendelkező vállalat üzemeltetéséhez kiválóan alkalmas konfiguráció. Képes feltérképezni a hálózati eszközöket, azok kapcsolatát, viszonyát a hálózat más eszközeivel. Hatékony segítséget nyújt a vezetékes nyomvonalak és beállítási problémák felderítésében, valamint a szükséges változtatások/módosítások irányának és mértékének meghatározásában.

Rendelési információ:

NETSCOUT LAN/WLAN professzionális üzemeltetői csomag (1TG2-TA-LSPRNTR)

Csomag tartalma:

 • 1TG2-3000
 • TEST-ACC
 • LSPRNTR-300
 • IntelliTone 200 Probe

NETSCOUT LAN/WLAN professzionális telepítői és üzemeltetői csomag

OneTouch G2, LinkRunner AT2000, Teszt Probe, LinkSprinter és IntelliTone 200 Probe professzionális üzemeltetői csomag a 802.11a/b/g/n/ac WiFi és 100/1G réz, optikai vezetékes hálózatokhoz hálózati mérnökök és technikusok számára. Több telephellyel és nagy számú vezetékes és vezeték nélküli végponttal rendelkező vállalat üzemeltetéséhez kiválóan alkalmas konfiguráció. Képes feltérképezni a hálózati eszközöket, azok kapcsolatát, átviteli képességét, viszonyát a hálózat más eszközeivel. Hatékony segítséget nyújt a vezetékes nyomvonalak és beállítási problémák felderítésében, valamint a szükséges változtatások/módosítások irányának és mértékének meghatározásában.

Rendelési információ:

NETSCOUT LAN/WLAN professzionális telepítői és üzemeltetői csomag (1TG2-LRAT2-TA-LSPRNTR)

Csomag tartalma:

 • 1TG2-3000
 • LRAT-2000
 • TEST-ACC
 • LSPRNTR-300
 • IntelliTone 200 Probe

NETSCOUT LR-G2-LinkSprinter LAN üzemeltetői csomag

LinkRunner G2 és LinkSprinter üzemeltetői csomag a 100/1G réz és optikai vezetékes hálózatokhoz, hálózati mérnökök és technikusok számára. A probléma gyökerének vizsgálata az okostelefonra telepített alkalmazások segítségével nem mindig kivitelezhető, mivel nem támogat vezetékes (réz, optikai) kapcsolatot. A LinkRunner G2 feloldja ezt problémát, mellette biztosítva az okostelefonon megszokott appok használatát. A tipikus PoE, VLAN konfiguráció és link hibákat a műszerpár egy autoteszt vizsgálattal gyorsan megmutatja, majd egy iPerf méréssel az adatátviteli sávszélességet is képes ellenőrizni.

Rendelési információ:

NETSCOUT LR-G2-LinkSprinter LAN üzemeltetői csomag (LR-G2-LS-KIT)

Csomag tartalma:

 • LR-G2
 • 2 db LSPRNTR-300

NETSCOUT LRAT – LinkSprinter LAN üzemeltetői csomag

A LinkRunner AT és LinkSprinter LAN üzemeltetői csomag a 100/1G réz, optikai vezetékes hálózatokhoz hálózati mérnökök és technikusok számára. Nagy számú vezetékes végponttal rendelkező vállalat üzemeltetéséhez kiválóan alkalmas konfiguráció. Segít ellenőrizni, hogy az adott végpont konfigurációja megfelel-e az elvárt szolgáltatási szintnek, továbbá gyorsan kiszűrhetők a beállítási hibákból adódó működési zavarok.

Rendelési információ:

NETSCOUT LRAT-LinkSprinter LAN üzemeltetői csomag (LINKSOLUTIONS-KIT)

Csomag tartalma:

 • LRAT-2000
 • 2 db LSPRNTR-300

NETSCOUT LRAT – LinkSprinter LAN üzemeltetői csomag

A LinkRunner G2, Teszt Probe és IntelliTone 200 Probe átviteli kapacitást elenőrző üzemeltetői csomag a 100/1G réz, optikai vezetékes hálózatokhoz hálózati mérnökök és technikusok számára. Főleg vezetékes végponttal rendelkező vállalat üzemeltetéséhez kiválóan alkalmas konfiguráció, amely támogatja a felhasználói munkaállomások csatlakozási pontjainak gyors telepítését, illetve Intranet és Internet szolgáltatások elérhetőségének ellenőrzését, valamint a gyakorta előforduló kábelezési problémák kiszűrését.

Rendelési információ:

NETSCOUT LR-G2 átviteli kapacitást elenőrző üzemeltetői csomag (LR-G2-TA-KIT)

Csomag tartalma:

 • TEST-ACC
 • LR-G2
 • IntelliTone 200 Probe
Ha hasznosnak találod az oldalt, oszd meg másokkal is