Az év utolsó harmadában mindig felmerül a kérdés az IT üzemeltetők körében. Mire költsük a megmaradt CAPEX, OPEX keretet? Ismerve a szakmai kihívásokat, felmerülő problémák körét, és azok gyakoriságát, a válasz egyértelmű: azokra a méréstechnikai megoldásokra, amelyek hatékony támogatást adnak az IT üzemeltetők számára a feladataik elvégzéséhez.

A NETSCOUT hordozható mérőeszközeivel lehetővé válik a vezetékes és vezeték nélküli hálózat, továbbá azon elérhető szolgáltatások ellenőrzése, validálása a hálózati szakemberek számára.

Válasszon az alábbi csomagokból és csökkentse költségeit akár 30%-kal!

OneTouch AT 1TG2-3000 + 1T10G-1000 műszerpáros (1TG2-1T10G-CBO)

 

OneTouch AT G2 3000 + OneTouch AT 10G 1000 modul (1TG2-1T10GM-CBO)

 

AirCheck G2 + AirMagnet WiFi Analyzer? Pro, Survey Pro/Planner és Spectrum XT (AM/A1480-ACKG2-CBO)

 

AirCheck G2 + AirMagnet Survey Pro/Planner és Spectrum XT (AM/A1580-ACKG2-CBO)

 

AirCheck G2 + AirMagnet Survey Pro/Planner (AM/A4018-ACKG2-CBO)

 

LinkRunner G2 Kit + AirCheck G2 Kit + NETSCOUT teszt probe (LR-G2-ACKG2-CBO)

 

LinkRunner G2 + AirCheck G2 (SP-TESTKIT-CBO)

 

Mely mérőeszközök ezek?

 

NETSCOUT Aircheck G2AirCheck G2 WiFi teszter

Érintőképernyős terepi eszköz WiFi problémák gyors elhárításához már 802.11ac hálózatokon is. Vizsgálja a WiFi hálózat teljesítőképességét, elemeit (AP és kliens), azok beállításait, felismeri a WiFi sávokban interferenciát okozó nem WiFi eszközöket, illetve felismeri azokat a problémákat, amelyek a kliens kapcsolódását megakadályozzák. Bővebb információk a termékoldalon találhatók.

 

NETSCOUT LinkRunner G2LinkRunner G2 hálózati smart teszter

Hatékony hibakeresés és telepítés, az Android? applikációk erejével. Kiterjeszti a réz és optikai Ethernet/IP mérési képességeket. Az Android operációs rendszernek köszönhetően számos alkalmazás segíti a végpont üzembe helyezési folyamatot és probléma elhárítást, a hibajegy kezeléstől kezdve az jegyzőkönyvezésig. Bővebb információk a termékoldalon találhatók.

 

NETSCOUT OneTouch AT 10GOneTouch AT hálózati asszisztens

Integrált hálózat analizátor 1G/10G Ethernet réz, optikai és Wi-Fi hálózatokhoz. Gyors hálózati hibaelhárítást és szolgáltatás telepítést tesz lehetővé az ?egygombos? AutoTest funkciójának köszönhetően. A komplex infrastruktúra analízis végeredményét pass/fail jelzéssel látja el, aminek részletei már a műszer képernyőjén megtekinthetők. Az inline működés támogatása, a packet capture lehetősége, valamint a switch, a VLAN vagy a Wi-Fi hálózati információk gyűjtése is részét képezik a műszer képességeinek. Bővebb információk a termékoldalon találhatók.

 

AirMagnet Survey? WiFi tervező és feltérképező szoftver

A 802.11a/b/g/n/ac Wi-Fi hálózatok tervezését és telepítését támogató szoftver az optimális teljesítmény és biztonság elérése érdekében. Az AirMagnet Survey? szoftver a vezeték nélküli hálózatok RF spektrum információit gyűjti össze, különös tekintettel a Wi-Fi csatornák forgalmára. A valós idejű méréseket egy részletes teljesítmény adatokat tartalmazó ?hőtérképen? ábrázolja, megkönnyítve ezzel a hálózat előtelepítési feladatait, kapacitástervezést és a hálózat optimalizálását. Bővebb információk a termékoldalon találhatók.

 

AirMagnet Spectrum XT? hordozható WiFi spektrum analizátor

A Wi-Fi hálózatokat befolyásoló RF interferencia források proaktív azonosítását és lokalizálását támogató megoldás. Az AirMagnet Spectrum XT? az első olyan hardver ? szoftver kombinált eszköz, ami összefogja a haladó szintű RF vizsgálatokat a valós idejű Wi-Fi hálózati paraméterek mérésével. Ez elősegíti, a vezeték nélküli hálózatokban felmerülő problémák gyors behatárolását és a hibaelhárítást. Bővebb információk a termékoldalon találhatók.

 

AirMagnet WiFi Analyzer? Pro WiFi hálózat monitorozó és hibakereső

Vállalati Wi-Fi hálózatok monitorozásához, hibaelhárításhoz, üzemeltetéshez, vagy éppen audit céljára használható megoldás. Gyorsan felismeri a felhasználói reklamációt kiváltó WiFi problémákat, közben automatikusan méri a jelszintet, jelzi a biztonsági fenyegetettséget és a hálózat sebezhetőségét. A beépített diagnosztikai eszközök széles tárháza áll rendelkezésre, amelyek támogatják a hálózat teljesítményének vizsgálatát, köztük a sávszélesség mérést. Bővebb információk a termékoldalon találhatók.

 

A fent említett termékek, illetve azok akciós csomagjai gyári új kivitelben rendelhetők az év hátralévő részében. Ezenkívül raktárról a készlet erejéig kedvezményes áron elérhetők a fenti megoldások demó csomagjai. Kérdés esetén keresse vállalati hálózatos kollégáinkat!

 

 

Ha hasznosnak találod az oldalt, oszd meg másokkal is