Megjelent a v2.0 firmware a NetAlly LinkRunner® 10G hordozható hálózati smart teszterhez , amely a következő újdonságokat tartalmazza.

LinkRunner 10G

Performance Test alkalmazás fejlesztések

Az NPT teszt konfigurálása során lehetőség nyílik beállítani adatfolyamonként külön-külön a menedzsment UDP port és az adatfolyam UDP port azonosítóját. Így külön porton történhet a műszerek közötti egyeztetés és maga a mérés.

Link-Live Private támogatás

A Link-Live app lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy beállítsa a privát példányú Link-Live URL-t. Egy párbeszédpanel figyelmezteti a felhasználót arra, hogy szükség lehet visszaállítani a nyilvános Link-Live kapcsolatot.

PoE injector

Az AutoTest app  PoE injector ellenőrzése esetén megváltozott a logika, ha nem szabványos első osztályú esemény következik be. A képernyőn a „Passive PoE Injector” üzenet jelenik meg a „PoE Injector” helyett.

Frissítés v2.0 verzióra

Célszerű az un. Over the Air (OTA) lehetőséget választani. Ehhez a műszert előzetesen hozzá kell rendelni egy szervezethez (claim) a Link-Live-ban.

Link-Live app

Lépései:

  1. Csatlakoztassa a műszer menedzsment portját a hálózathoz.
  2. Indítsa el a Link-Live alkalmazást a műszeren.
  3. Válassza a „hamburger” menüt.
  4. Válassza a „Software Update” menüpontot.
  5. Válassza a „Download + Install” menüpontot.

A műszer interakció nélkül feltelepíti a frissítéseket, majd újraindul. A kezdőképernyő beállításait a frissítés nem módosítja. Amennyiben szeretne visszatérni a gyári alapbeállításokra, válassza a Android operációs rendszer Settings/System/Reset Options menüpontját. Előtte igény szerint végezze el alkalmazások beállításainak exportálását, mivel a gyári alapbeállításra történő visszatérés törli a műszer használatbavételét követően telepített alkalmazásokat.

Témakörrel kapcsolatos termékoldalak:

EtherScope nXG
LinkRunner 10G
Link-Live

Részletekért keresse vállalati hálózatokért felelős munkatársainkat.

Ha hasznosnak találod az oldalt, oszd meg másokkal is