Az AirMagnet Survey PRO egy hatékony, könnyen használható WLAN site survey megoldás, amelyet a WLAN telepítők és üzemeltetők használhatnak a 802.11a/b/g/n/ac/ax vezeték nélküli hálózatok tervezéséhez és felméréséhez.

 

A most megjelent  verzió az alábbi újdonságokat, változásokat foglalja magába.

Projektre szabható jegyzőkönyv minták a Multi-Floor Plannerben

A jelenlegi kiadásban, a korábban csak az egyszintes tervező modulban használható egyedi jegyzőkönyv minta létrehozási  képesség elérhetővé vált a Multi-Floor Plannerben.

Egyedi jegyzőkönyv minta létrehozásához felhasználható egy már meglévő jegyzőkönyv template. A gyárilag elérhető templatek nem törölhetők.

Az egyszintes Planner tervező modul mostantól nem része a szoftvernek

A NetAlly a v10.4.0 verzióban bejelentette az egyszintes Planner modul támogatásának megszüntetését. A mostani verzióban pedig már nem érhető el. Továbbiakban a Multi-Floor Planner modulban lesznek megnyithatóak a korábbi verziókkal készült tervek egy konverziót követően.

Rendszerkövetelmények változása

A mostani szoftver kódjában történő egyes változtatások célja a program teljesítményének és funkcionalitásának növelése, így változnak a minimális követelmények a hardverrel szemben.

  • Intel® Core™ i5 2.00 GHz (javasolt Intel® Core™ i7)
  • 4GB RAM (javasolt 8GB)

Új antenna minták

A mostani verzióba az alábbi antenna minták kerültek be.

  • Aruba: AP-550 és AP-630.
  • Cambium: XE3-4 és XV2-2T1.
  • Extreme: AP7532
  • Meraki: MR46E.
  • Ruckus: H350.

Megjegyzés. Amennyiben nem találja a kérdéses antenna karakterisztikát a szoftver adatbázisában, azt fel tudja venni, ha az antenna gyártója elérhetővé teszi azt a műszaki dokumentációban.

Témakörrel kapcsolatos oldalak:

AirMagnet Survey Pro

Részletekért keresse vállalati hálózatokért felelős munkatársainkat.

Ha hasznosnak találod az oldalt, oszd meg másokkal is