Fluke Networks LinkWare™ kábelteszt menedzser szoftver

Bármilyen Fluke Networks réz és optikai kábelteszter mérési eredményeinek rendszerezése, jegyzőkönyvezése, és ezek nyomtatása

A LinkWare™ egy ingyenesen letölthető, Windows operációs rendszeren futó szoftver, amely a legtöbb Fluke Networks kábelteszterrel használható. Mivel a szoftver elérhető a gyártó weboldaláról, a mérési eredmények eredeti formátumban is átadhatók a megrendelőknek, így ők is élvezhetik a szoftver minden előnyét.

 

  • professzionális jegyzőkönyvek elektronikus tárolása, rendszerezése
  • szöveges vagy grafikus riport formátumok
  • TIA 606-A szabványnak megfelelő riport formátumok
  • kompatibilitás címkéző szoftverekkel (CMS)
  • átlátható felhasználói felület a gyors munkavégzéshez
  • LinkWare™ Stats opció a komplett kábelezés áttekintéséhez
Legfontosabb képességei összefoglalva

A jegyzőkönyvezés egyes alkalmazásokkal igen körülményes és hosszadalmas feladat, sokszor magánál a mérésnél is több időt vesz igénybe. A LinkWare™ segítségével a komplett feladat csak néhány kattintás. A mérések automatikus és igen gyors letöltését követően kiválaszthatjuk a kívánt jegyzőkönyv formátumot (szöveges, összefoglaló vagy részletes grafikus), beállíthatjuk a cégünk logóját a fejlécben, majd kinyomtathatjuk vagy készíthetünk PDF formátumú elektronikus változatot. Egyéb operációs rendszert használó partnereinknek javasoljuk a LinkWare Live webes szolgáltatását, amivel a LinkWare szoftver legtöbb funkciója (pl. jegyzőköny készítés) kiváltható.

Flexibilis riportkészítés
A LinkWare™ szoftver kompatibilis a legtöbb Fluke Networks réz és optikai kábelteszter és minősítő analizátorral. Segítségével különféle riportok készíthetőek az összefoglaló text formátumútól a részletesebb, színes grafikus dokumentációkig. A kötelező jegyzőkönyv elemeken felül szabadon beállíthatjuk, hogy milyen paraméterek értékei vagy grafikonjai jelenlenek meg a kész riporton.

Az OptiFiber Pro OTDR jegyzőkönyvei összefoglalhatják egy optikai link, minden egyes paraméterét, mint a kétirányú OTDR görbe, csillapítás értékek, esemény táblázat, egyenes vonalú elvi rajz, vagy akár az optikai csatlakozók felületének nagyított képe.

A jegyzőkönyv készülhet text vagy grafikus formátumban, illetve lehetőség van egy un. összegző riport nyomtatására is, hogy még áttekinthetőbb legyen a teljes projekt.

Kábelteszter konfiguráció
A szoftver segítségével lehetőség van a kábel analizátorok konfigurálására számítógépről, így ez a feladat is sokkal gyorsabban elvégezhető, mintha azt közvetlenül az eszközön tennénk meg. Sőt, így lehetőség van egy adott konfigurációt akár több analizátorra is feltölteni.

A végpontok elnevezésének struktúrája időnként nem túl egyszerű. Ha a megrendelő egyedi végpont elnevezést követel meg, kérje el tőle bármilyen szöveges formátumban és töltse fel az analizátorra a LinkWare™ szoftver segítségével.

LinkWare™ Stats
Egy tipikus struktúrált kábelezési rendszer akár több 100 mérési eredményből is állhat. Hiába rendezi ezeket sorba, nézi végig, hogy mindegyik eredménye megfelelő lett-e, nem kap választ az alábbi kérdésekre: Megfelelő mérési szabványt alkalmaztunk? Megfelelő adapterrel mértünk? A műszerek keretszoftvere a legfrissebb volt? Mindenhol elértük az elvárt minőséget? A választ ezekre a kérdésekre a LinkWare™ Stat mérési eredmény analízis modul adja meg. A szoftver a LinkWare™ adatai alapján statisztikai elemzéseket készít több kritikus adat függvényében (pl. a linkek hány százaléka közelítette meg 1dB-nél jobban a limit görbét), melyeket átlátható grafikus formában jelenít meg. Ez lehetővé teszi, hogy akár több száz vagy ezer mérési eredmény esetén is felismerjük a különféle anomáliákat.
Részletes specifikációk

Amennyiben DSP-100, DSP-2000, PentaScanner, SimpliFiber vagy CertiFiber mérőműszereket használ, a LinkWare™ 6.2 verzióval tud dolgozni. Letöltés

Minimális rendszerkövetelmény:

  • 1 GHz vagy gyorsabb processzor
  • 1 GB RAM (32-bit) vagy 2 GB RAM (64-bit)
  • Windows Vista®, Windows® 7, Windows® 8.1, Windows® 10
  • Monitor 800×600 pixel (1024×768 javasolt), 16-bites színmélység
Kapcsolódó anyagok

Fluke Networks LinkWare™ szoftver letöltése

Fluke Networks LinkWare™ Live kábelteszt menedzsment szolgáltatás
Réz- és optikai mérési eredmények feltöltése, összegyűjtése, és kezelése akár okos eszközökről is

Kapcsolódó szakmai cikkek

Megjelent a NetAlly EtherScope® nXG v2.3 firmware

Megjelent a NetAlly EtherScope® nXG v2.3 firmware

Megjelent a v2.3 firmware a NetAlly EtherScope® nXG hordozható hálózati szakértőkhöz. Számos hasznos újítás a vezeték nélküli mérések esetében. Bluetooth/BLE eszközök kezelése a Wi-Fi app-ban A Bluetooth vagy BLE eszközök felfedezése egyszerűbbé vált. A Wi-Fi app...

bővebben
Megjelent a NetAlly LinkRunner® 10G v2.0 firmware

Megjelent a NetAlly LinkRunner® 10G v2.0 firmware

Megjelent a v2.0 firmware a NetAlly LinkRunner® 10G hordozható hálózati smart teszterhez , amely a következő újdonságokat tartalmazza. Performance Test alkalmazás fejlesztések Az NPT teszt konfigurálása során lehetőség nyílik beállítani adatfolyamonként külön-külön a...

bővebben
Megjelent a NetAlly EtherScope® nXG v1.6 firmware

Megjelent a NetAlly EtherScope® nXG v1.6 firmware

Megjelent a v1.6 firmware a NetAlly EtherScope® nXG hordozható hálózati szakértőhöz, amely a következő újdonságokat tartalmazza. Performance Test alkalmazás fejlesztések Az alkalmazás által támogatott adatfolyamok száma megduplázódott. Mostantól egyszerre nyolc stream...

bővebben
Ha hasznosnak találod az oldalt, oszd meg másokkal is