Futni jó – sportverseny

Köszönjük, hogy ilyen sokan részt vettek a versenyünkben, januárban jelentkezünk az eredménnyel, illetve, hogy a ki hány forinttal növelte az alapítványnak szánt felajánlásunkat.

December 1-től december 23. éjfélig virtuális sportversenyt hirdetünk, ahol a résztvevők a teljesített távot gyűjtik, és ezáltal gyarapítják azt az összeget, melyet mi karácsonyra a gödöllői Patrónus Háznak adományozunk. Bármilyen, GPS-el nyomon követhető sporttevékenység szóba jöhet (futás, kerékpár, nordic walking, túrázás, séta stb.), a kilométerek alapján felhasznált kalóriát számítunk, és minél több kalória ég el, annál több forint kerül átutalásra. A legaktívabb partnereink pedig értékes, sporttal kapcsolatos egyedi ajándékokat nyernek.

Nyeremények

Kiss Gergely által aláírt vízilabda

Egy fényesen csillogó olimpiai éremért érdemes küzdeni.

Vannak azonban társaink, akik nem érmekért küzdenek, és nehezített pályán indulnak az Élet nevű hosszú meccsen. Számomra mindig nagy öröm Őket támogatni.

A képen látható, aláírásommal ellátott vízilabdát szeretném felajánlani nyereményként az Equicom által hirdetett jótékonysági sportversenyre, melynek végeredményeként a gödöllői Patrónus Ház 12 autista, középsúlyos értelmi fogyatékos lakója fog támogatást kapni.

Fogjunk össze, segítsünk! Mozgásra fel!

Tóth Krisztina
által aláírt mez

Befektetett munka nélkül nincsenek kiemelkedő sikerek. És hogy mit jelent a siker? Sokszor egészen hétköznapi dolgokat. A Patrónus Ház lakói számára például a nyugodt, kiszámítható hétköznapokat.

Arra kérem Önöket, mozogjanak, gyűjtsék a kilométereket, fektessenek energiát abba, hogy ezek a fiatalok továbbra is biztonságban legyenek otthonukban, és nyerjék meg a képen látható, aláírt mezemet! Segítsünk együtt, mert adni jó!

BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁN SOK SZERETETTEL: KRISZTI

Vecsey Fanni és Vaida Beáta által aláírt röplabda

A strandröplabdában, mint minden csapatsportban, egymásra vagyunk utalva, akkor győzhetünk, ha segítjük egymást. Nincs ez másképp a hétköznapi életben sem, így most, karácsony közeledtével segíteni hívjuk Önöket.

A gödöllői Patrónus Ház lakói annál több adományt kapnak az EQUICOM-tól, minél több kilométert gyűjtenek Önök. Nyereményként az öröm mellett, hogy segítettek, megnyerhetik aláírt röplabdánkat is.

Hajrá, égjenek a kalóriák!

Játékszabályok

N

Cél

Minél több kilométer gyűjtése a Patrónus Ház megsegítéséhez és az értékes felajánlások megszerzéséhez.

Időtartam

2020. december 1. és 2020. december 23. 23:59 között.

h

Sportok / tevékenységek

futás, kerékpár, nordic walking, túrázás, séta, evezős sportok, stb.
Technikai sportokkal gyűjtött kilométerek nem kerülnek összegzésre.

f

Összehasonlítás alapja

Az adott mozgásfajta során elégetett energia (kcal).

Résztvevők

EQUICOM partnerei és családjuk. A családok, cégek alkalmazottai által gyűjtött kilométerek nem kerülnek összeadásra. Kizárólag egyéni gyűjtésre van lehetőség.

Track

Tetszőleges fitness hardver és alkalmazás segítségével trackelt GPS alapú mozgásfajta. A befejezett edzés összesítését (ami tartalmazza: mozgásfajtát, megtett távolságot, elégetett kalóriát, edzés időtartamát és a térképet) küldje el az adnijo@equicom.hu címre.

Győztes

A legaktívabb partnerünk, aki a legtöbb kilométert tette meg (legtöbb energiát szánta a mozgásra).

Ajándék

A győztes választhat a fenti három ajándék közül egyet. A második helyezett választhat a megmaradt ajándékok közül egyet, és így tovább.

Felajánlott összeg

A felajánlott összeg a teljesített kilométerekkel van egyenes arányban. Minél többet mozgunk, annál többet segítünk! Az ünnepek után minden résztvevőnek elküldjük, hogy az ő teljesítménye hány Forinttal segítette a Patrónus Házat.
Ha hasznosnak találod az oldalt, oszd meg másokkal is