„A cégalapításhoz – manapság – nem csak pénz kell, de jókora adag bátorság is. Az EQUICOM Informatikai Kft. alapítói – Kolozs Csaba és Cziráky Zoltán – bátor fiatalemberek.” – írta rólunk a Magyar Elektronika csaknem 19 évvel ezelőtt.

Az eltelt közel két évtized alatt az EQUICOM meghatározó szereplője lett a hazai ICT méréstechnikának, múlt évi forgalmunk meghaladta az 1 milliárd forintot.Időközben változott a név, frissült az arculat, de a cég valódi értékeit tudatosan megőriztük. Ugyanazoknak a világvezető gyártóknak a hazai képviseletét látjuk el, gondosan ügyelve a hitelességre és szakmaiságra. Mérnökcsapatunk a távközlési és informatikai méréstechnikában egyedülállóan naprakész szaktudással rendelkezik, ami biztos hátteret nyújt ügyfeleinknek.

Elérkezettnek látjuk az időt, hogy ez az összeszokott csapat egy felfrissült szemlélettel vágjon neki az újévnek, így 2019. január 1-től Horváth Róbert látja el az operatív cégvezetői feladatokat.

Róbert hat éve csatlakozott az EQUICOM csapatához, tovább erősítve cégünk szakmai hozzáállását és ügyfeleinkkel kialakított jó kapcsolatokat. Bízunk az új szervezeti struktúrában és nagy lelkesedéssel tekintünk a jövőbe.

Ha hasznosnak találod az oldalt, oszd meg másokkal is