Az új EtherScope nXG hálózati szakértővel elérhetővé vált a Wi-Fi 6/6E hálózatok átfogó vizsgálata.

A NetAlly, az innovatív Ethernet és Wi-Fi mérési megoldások gyártója 2022. május 19-én jelentette be az iparág első kézi Wi-Fi6/6E teszt műszerét, az EtherScope nXG legújabb modelljét.


A Wi-Fi 6/6E számtalan előnyei közt említendő a 6 GHz-es band használata, vagy a WPA3/OWE biztonság. Az EtherScope nXG teljes mértékben megújult hardverével és szoftverével lehetővé teszi az új Wi-Fi szabványnak megfelelő eszközök méréstechnikai támogatását tervezés, telepítés és üzemeltetés során, megőrizve a hagyományos W i-Fi technológiák kiszolgálásának lehetőségét.


A Wi-Fi 6/6E szabványra épülő hálózatok telepítésekor már nem elég csak a vezeték nélküli paraméterek vizsgálata. A hozzáférési pontok vezetékes oldalon igénylik a multigigabites kapcsolatokat, valamint a nagyobb teljesítményt biztosító PoE jelenlétét. Az új EtherScope nXG a Wi-Fi 6/6E mérések mellett támogatja a 90W-nak megfelelő TruePower™ terheléses tesztet, illetve az NBASE-T LANBERT™ kábel teljesítmény ellenőrzést az új szabványnak megfelelő hozzáférési pontok telepítéséhez.

Az új EtherScope nXG műszeren elérhető AirMapper™ alkalmazás lehetővé teszi a Wi-Fi6/6E hálózatok helyszíni lefedettség, kapacitás és teljesítmény mérését. A Link-Live™ felhőalapú szoftverrel kiegészítve támogatja a hőtérképes kimutatások, és dokumentációk készítését.

További információkért keresse vállalati hálózatokért felelős munkatársainkat.

 

 

Ha hasznosnak találod az oldalt, oszd meg másokkal is