Az ANGA COM 2016 Konferencia és Kiállítás adott helyszínt a VeEX két új, DOCSIS 3.1 modemmel ellátott KTV analizátorának bemutatkozásához

2016. június 8-án, az ANGA COM keretein belül mutatta be a VeEX Inc két újdonságát, a CX350s-D3.1 és a CX380s-D3.1 típusú, DOCSIS 3.1 modemmel ellátott, “All-in-one” analizátorát. A legújabb ARM processzorral felszerelt, nagy teljesítményű  kéziműszerek 32×8 csatorna összefogást biztosítanak DOCSIS 3.0 rendszerek esetében, valamint OFDM-alapú DOCSIS 3.1 kábelmodem emulációt. Az analizátorok az analóg és digitális méréseken túl Ethernet performancia mérésekre is képesek, így a DOCSIS feletti adatszolgáltatás is minősíthető.

“A nagy sávszélességű, nagy árbevételű szolgáltatások megnövelik az előfizetők elvárásait a szolgáltatások minőségével szemben” – mondta Steve Kim, a VeEX Inc Termékmarketing igazgatója. “Az MSO-k új generációs, multi-gigabites szolgáltatásokat nyújtanak, melyeknek meg kell felelni a egy adott szolgáltatási szintnek (SLA), ezért mindkét terméket az alapoktól kezdve úgy terveztük, hogy a DOCSIS 3.1 minősítési folyamatot lehetővé tegye, és ne csak a D3.1 kábelmodem emulációval, hanem komplett 10Gigabit Ethernet mérésekkel”, tette hozzá az igazgató.

A sikeres terepi tesztméréseket követően mindkét termék nagy darabszámban jelent meg a globális piacon.

Bővebben: www.equicom.hu/cx380s

 

Ha hasznosnak találod az oldalt, oszd meg másokkal is