2019. augusztus 14-én hivatalosan bejelentette megalakulását a NetAlly®. Cégük egy olyan csapatból áll, amely több mint 25 éve fejleszt Ethernet/IP hordozható hálózati megoldásokat az ICT piac számára.

 

NetAlly logo

 

Korábban a Netscout® üzleti egységeként, előtte pedig a Fluke Networks® részét képező csapatként működött. Jelenleg független cégként, de továbbra is az ICT piac kézi hálózati méréstechnikai műszerek szállítójaként fog működni, ideértve a:

  • LinkSprinter® hálózati tesztert,
  • LinkRunner® hálózatu auto-tesztert,
  • LinkRunner® G2 hálózati smart tesztert,
  • AirCheck™ G2 WiFi hálózati tesztert,
  • OneTouch™ AT G2 és 10G hálózati asszisztenst,
  • AirMagnet? Mobile szofvereket.

Innentől fogva a fenti megoldások NetAlly® logo alatt kerülnek forgalomba.

Fontos információ, hogy a NetAlly® nem csak a fent felsorolt termékek gyártását és forgalmazását vette át a NETSCOUT-tól, hanem az eddigi ügyfelek terméktámogatását is. Így azok számára, akik élő terméktámogatással rendelkeznek, megszakítás nélkül biztosítja a supportot a korábbi feltételeknek megfelelően.

A fent felsorolt megoldások már évtizedek óta segítik a hálózati mérnököket és technikusokat munkájukban, a mai összetett vezetékes és vezeték nélküli hálózatok telepítésében, üzemeltetésében és a hibák feltárásában. Az iparág első hordozható hálózati analizátor fejlesztőjeként 1993-tól Fluke Networks®, majd Netscout® színekben, mostantól önállóan NetAlly® zászló alatt folytatja működését.

 

 

A NetAlly® fontos üzenete az ICT piac számára, hogy a fenti termékek technológiai fejlesztését folytatja, aminek kézzelfogható jele is van. Az AirCheck™ G2 WiFi teszter új firmware-t kapott, ami számos hasznos mérési képességgel bővíti annak tudását, mint pl.: a WiFi 6 (802.11ax) hálózatok vizsgálata.

A NetAlly® egy globális értékesítési hálózattal rendelkezik, melynek keretében a helyi partnereire támaszkodik, így Magyarországon az EQUICOM Kft-re. Az aktív terméktámogatással rendelkező felhasználók a helyi partneren keresztül, vagy közvetlenül a NetAlly-jal kapcsolatba léphetnek, technikai segítséget kaphatnak, jelezhetik műszerjavítási igényüket, hozzáférhetnek a szükséges dokumentációkhoz, képzési anyagokhoz és tudásbázishoz.

Bővebb információkért látogasson el a NetAlly® oldalára: https://www.netally.com

 

 

Ha hasznosnak találod az oldalt, oszd meg másokkal is