2019. augusztus 14-én hivatalosan bejelentette megalakulását a NetAlly?. Cégük egy olyan csapatból áll, amely több mint 25 éve fejleszt Ethernet/IP hordozható hálózati megoldásokat az ICT piac számára.

 

NetAlly logo

 

Korábban a NETSCOUT? üzleti egységeként, előtte pedig a Fluke Networks? részét képező csapatként működött. Jelenleg független cégként, de továbbra is az ICT piac kézi hálózati méréstechnikai műszerek szállítójaként fog működni, ideértve a:

  • LinkSprinter? hálózati tesztert,
  • LinkRunner? hálózatu auto-tesztert,
  • Linkrunner? G2 hálózati smart tesztert,
  • AirCheck? G2 WiFi hálózati tesztert,
  • OneTouch? AT G2 és 10G hálózati asszisztenst,
  • AirMagnet? Mobile szofvereket.

Innentől fogva a fenti megoldások NetAlly? logo alatt kerülnek forgalomba.

Fontos információ, hogy a NetAlly? nem csak a fent felsorolt termékek gyártását és forgalmazását vette át a NETSCOUT-tól, hanem az eddigi ügyfelek terméktámogatását is. Így azok számára, akik élő terméktámogatással rendelkeznek, megszakítás nélkül biztosítja a supportot a korábbi feltételeknek megfelelően.

A fent felsorolt megoldások már évtizedek óta segítik a hálózati mérnököket és technikusokat munkájukban, a mai összetett vezetékes és vezeték nélküli hálózatok telepítésében, üzemeltetésében és a hibák feltárásában. Az iparág első hordozható hálózati analizátor fejlesztőjeként 1993-tól Fluke Networks?, majd NETSCOUT? színekben, mostantól önállóan NetAlly? zászló alatt folytatja működését.

 

 

A NetAlly? fontos üzenete az ICT piac számára, hogy a fenti termékek technológiai fejlesztését folytatja, aminek kézzelfogható jele is van. Az AirCheck? G2 WiFi teszter új firmware-t kapott, ami számos hasznos mérési képességgel bővíti annak tudását, mint pl.: a WiFi 6 (802.11ax) hálózatok vizsgálata.

A NetAlly? egy globális értékesítési hálózattal rendelkezik, melynek keretében a helyi partnereire támaszkodik, így Magyarországon az EQUICOM Kft-re. Az aktív terméktámogatással rendelkező felhasználók a helyi partneren keresztül, vagy közvetlenül a NetAlly-jal kapcsolatba léphetnek, technikai segítséget kaphatnak, jelezhetik műszerjavítási igényüket, hozzáférhetnek a szükséges dokumentációkhoz, képzési anyagokhoz és tudásbázishoz.

Bővebb információkért látogasson el a NetAlly? oldalára: https://www.netally.com

 

 

Ha hasznosnak találod az oldalt, oszd meg másokkal is