A NetAlly akciós ajánlattal szeretné segíteni azokat az OptiView® XG partnereket, akik szívesen váltanának EtherScope® nXG-re.

 

A NetScout Systems nyugdíjba vonultatta az OptiView XG hordozható hálózati analizátort 2019. december 31-vel. A NetAlly beszállítónk 2019 októberében mutatta be az EtherScope nXG hordozható hálózati szakértőt, ami hasonló kialakítású, mint az OptiView XG, de teljesen integrált vezetékes és vezeték nélküli képességekkel rendelkezik, kisebb, könnyebb és olcsóbb, valamint támogatja az új technológiákat. Egy új generációs hálózat analizátor. A NetAlly az akciós ajánlattal szeretné segíteni azokat az OptiView XG partnereket, akik szívesen váltanának EtherScope nXG-re.

Az akciós ajánlat tartalma

1 év ajándék Gold Support EtherScope nXG vásárlás esetén

Vásároljon új EtherScope nXG hordozható hálózati szakértőt 1 vagy 3 év Gold Supporttal és ajándékba kap további 1 év Gold Supportot.

Ingyenes AirMagnet szoftverek

Amennyiben az OptiView XG-hez korábban vásárolt AirMagnet szoftver licenszeket (AirMagnet Survey Pro, AirMagnet Spectrum XT, AirMagnet WiFi Analyzer), az EtherScope nXG vásárlásával hozzájuthat ezeknek a szoftvereknek a legújabb PC-s verzióihoz, amennyiben 3 év Gold Support előfizetést rendel az érintett AirMagnet szoftverekhez. Az AirMagnet Spectrum XT esetében szükséges rendelni 1 db USB spektrum adaptert is.

Az EtherScope nXG és OptiView XG képességeinek összehasonlító táblázatát itt találja.

A gyártói ajánlat 2021. december 31-ig érvényes, de a NetAlly fenntartja a változtatás jogát. Témakörrel kapcsolatos termékoldalak:

EtherScope nXG
OptiView XG
Link-Live

Részletekért keresse vállalati hálózatokért felelős munkatársainkat.

Ha hasznosnak találod az oldalt, oszd meg másokkal is