A NetAlly akciós ajánlattal szeretné segíteni azokat az OptiView? XG partnereket, akik szívesen váltanának EtherScope? nXG-re.

EtherScope nXG akció OptiView XG partnereknek

A NetScout Systems nyugdíjba vonultatta az OptiView? XG hordozható hálózati analizátort 2019. december 31-vel. A NetAlly beszállítónk 2019 októberében mutatta be az EtherScope nXG hordozható hálózati szakértőt, ami hasonló kialakítású, mint az OptiView? XG, de teljesen integrált vezetékes és vezeték nélküli képességekkel rendelkezik, kisebb, könnyebb és olcsóbb, valamint támogatja az új technológiákat. Egy új generációs hálózat analizátor. A NetAlly az akciós ajánlattal szeretné segíteni azokat az OptiView? XG partnereket, akik szívesen váltanának EtherScope? nXG-re.

Az akciós ajánlat tartalma

1 év ajándék Gold Support EtherScope? nXG vásárlás esetén

Vásároljon új EtherScope? nXG hordozható hálózati szakértőt 1 vagy 3 év Gold Supporttal és ajándékba kap további 1 év Gold Supportot.

Ingyenes AirMagnet szoftverek

Amennyiben az OptiView? XG-hez korábban vásárolt AirMagnet szoftver licenszeket (AirMagnet Survey Pro, AirMagnet Spectrum XT, AirMagnet WiFi Analyzer), az EtherScope? nXG vásárlásával hozzájuthat ezeknek a szoftvereknek a legújabb PC-s verzióihoz, amennyiben 3 év Gold Support előfizetést rendel az érintett AirMagnet szoftverekhez. Az AirMagnet Spectrum XT esetében szükséges rendelni 1 db USB spektrum adaptert is.

Az EtherScope? nXG és OptiView? XG képességeinek összehasonlító táblázatát itt találja.

A gyártói ajánlat 2021. december 31-ig érvényes, de a NetAlly fenntartja a változtatás jogát. Az egyéb feltételek megismeréséért kattintson ide.

Témakörrel kapcsolatos termékoldalak:

EtherScope nXG
? OptiView XG
Link-Live

Részletekért keresse vállalati hálózatokért felelős munkatársainkat.

Ha hasznosnak találod az oldalt, oszd meg másokkal is